Ons aanbod is eindeloos en voor elk evenement

Wil je een feest met een unieke beleving zonder zelf aan iets te moeten denken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 
GR eventsgroup Beerse heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van feesten en events op maat. Met een dynamisch team worden de feestlocaties, waaronder de Kapel, de Open Schuren en de Terreinen op de Kolonie van Merksplas, zorgvuldig ingekleed.

Creatief (mee)denken? Geen probleem! Wij werken graag een stylingconcept op jouw maat uit.

Onze missie

Elk feest en event is voor ons een unieke gebeurtenis. Wij ontzorgen onze klant vanaf de eerste kennismaking tot de allerlaatste opruim en afhandeling. Wij zorgen voor sfeer, prikkeling en beleving.

Zo wordt feesten echt genieten!

 

Samenwerking met Cathérine Moerkerke

GR eventsgroup neemt de talentvolle vaardigheden van Cathérine Moerkerke mee onder zijn vleugels.
Als evenementorganisator beschikken we over het beheer van de bijzondere locatie op de Kolonie in Merksplas. Vanaf nu kunnen we daar de communicatievaardigheden van Cathérine Moerkerke aan toevoegen, hetgeen volledig in onze filosofie past.

U boekt haar voor het inspreken van uw bedrijfsfilm of website, voor de presentatie en modereren van shows en debatten, als copywriter of voor een volledige reportage van uw evenement.

Info: catherine@gr-eventsgroup.be

Heb je andere wensen ?
Contacteer ons en we helpen je zo goed mogelijk verder.

Contacteer ons

Ultieme belevingsmomenten

Die beleving trekken we verder door naar een uniek concept Body & Soul. Van een feest krijg je energie, van een ontspannende vakantie nog veel meer. Zo kan je ons belevingsappartement Mediterràneo huren in het authentieke Andalusië.

Hier bieden we je de ideale mix van zon, zee, sportfaciliteiten, uitstapjes, shopping en veel meer. Op een prachtige plek, waar vooral ruimte is voor relaxatie. Tijdens een retraite Happy Body of Happy Soul kom je helemaal tot rust.

Meer weten?

Contacteer ons